Notícies

4xM dia 19 de setembre

mes viatgesL’equip de +MÉS VIATGES ja tenim la samarreta apunt per la 4xM, és la Marató per relleus solidària amb l’Hospital Sant Joan de Déu, concretament en aquesta edició en el seu àmbit d’atenció i investigació en nadons prematurs. I al llarg de tot el dia a la Plaça Fra Bernadí hi ha la Fira de l’Esport; paradetes de tèxtil, ulleres, alimentació, viatges ……. +MÉS VIATGES també hi som presents amb una carpa -per presentar-vos les noves ofertes-……. t’hi esperem! consulta la web www.4xm.cat

Anuncis

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s